Website is onder constructie

Welcome shopper, login/register.
Totalen : €0.00
Geen producten in de winkelwagen.
Close

Bezorging & Levertijden

22 april, 2014 Geen categorie

Levertijden

Orders binnen België worden verzonden met BPost Voor zendingen binnen België streeft Bpost ernaar uw pakket de eerste werkdag na aanbieding te bezorgen Op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van plaats en soort pakket, maar ook van de gekozen service

Bpost bezorgd onverzekerde pakketten (eigen risico) via de postbode in de brievenbus, grotere zendingen en verzekerde pakketten worden 2 maal aangeboden, daarna kan u deze afhalen in het postkantoor.
De aanbieding vindt plaats op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

Binnen 24 uur leveren

Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken.
Pakketdiensten leveren alleen op “WERK”dagen. Dit houdt in dat, indien u op vrijdag na 13.00 uur of in het weekend besteld de bestelling de volgende werkdag (maandag) wordt verzonden en u de order dus dinsdag kunt verwachten.
Voorwaarde is dat de betaling bij ons gegarandeerd is voordat wij het order afsturen. In bijna alle gevallen is uw betaling via Multisafepay gegarandeerd en wordt het pakket nog dezelfde dag verzonden. Uitzondering hierop is de betaalmethode overschrijving. Doordat het betalingsverkeer tussen banken soms enkele dagen kan duren wordt dit pakket ook later afgestuurd.

Uw orders worden nog dezelfde dag verwerkt mits:
– De bestelling is geplaatst voor 13.00 uur
– De betaling is goedgekeurd (in geval van overschrijving moet de betaling dus eerst zijn voldaan)

kosten voor levering

Alle bestellingen vanaf 150 euro/bestelling worden kosteloos verzonden binnen Belgie, kleine goedkope onderdelen kunnen per briefpost verzonden aan 3 euro excl BTW, let wel dat schade of verlies voor rekening van de klant valt, wenst u volledig verzekerd te verzenden kan u opteren voor verzekerde verzending aan 8 euro excl BTW welke word verzorgd door BPost

Track & Trace

Indien u opteert voor Verzekerde verzending zal u van zodra uw bestelling bij ons de shop verlaat u hier automatisch (via email) een bericht van ontvangen met de Track and Trace code van BPost, U kunt dan via internet uw bestelling met de deze specifieke code volgen.

Producten buiten voorraad

Mocht uw bestelling om een bepaalde reden niet (volledig) kunnen worden verwerkt dan brengen we u zoveel mogelijk via een e-mail op de hoogte.
Mocht u binnen 5 werkdagen na het verstrijken van de levertijd geen producten noch communicatie hebben ontvangen, dan kan er iets fout gegaan zijn. Wij verzoeken u in dat geval om contact met ons op te nemen. Zodat wij er voor kunnen zorgen dat u niet onnodig op uw bestelling zit te wachten.

Levering op een ander adres

Het is ook mogelijk om op een ander adres, dan uw huisadres het product te laten afleveren. U kunt bij het invullen van uw adres gegevens in 2 de kolom een afwijkend afleveradres opgeven.