Website is onder constructie

Welcome shopper, login/register.
Totalen : €0.00
Geen producten in de winkelwagen.
Close

Veilig Betalen

22 april, 2014 Geen categorie

Paypal
Betalen met Paypal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalwijze Paypal, u wordt direct doorgeleid naar uw Paypal account. Na betaling zal uw bestelling direct worden verzonden en de volgende dag al worden aangeboden.
Opgelet! Indien u over een BTW nummer beschikt en een factuur wenst dient u voor af te rekenen via paypal express eerst een account aan te maken in onze shop en ingelogd te zijn.

Bancontact/Mistercash (België)
Bancontact/Mistercash is een online betaalsysteem voor Belgische klanten. Momenteel is al 90% van Belgische banken aangesloten bij dit online betaalsysteem.
De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

LET OP !!! IPhoneparts heeft GEEN betaalterminal in het afhaalcenter, u dient alle openstaande bedragen bij afhaling per contant te voldoen.

Creditcard
Bij IPhoneparts kunt u betalen met de Creditkaart indien deze is gekoppeld aan uw paypal account.
Uw bank autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door paypal geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Bank overschrijving
U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven.
Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit soms enkele dagen langer duren voordat wij de order kunnen verzenden.

Terugbetalingen
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.